MERSİN / TARSUS - Kerime Özkul İlkokulu

Mrt

Öğretmenler odasında Kerime Özkul İlkokulu İdarecilerimizin hazırlıdığı Kadınlar Günü Kutlaması yapıldı. Kutlama Eski Okul Müdürümüz Gürsel Türhan da katıldı.

Mrt

1/C ve 1B sınıfları okuma yazma becerilerini elde ettikleri için hazırlamış olduğu programla bayram havasında kutladılar.

Mrt

7 Bölge 7 En" Proje kapsamında 3-A Sınıfı İç Anadolu Bölgesi tanıtım etkinliklerini sundu. Emek veren 3-A Sınıfı öğrencilerini, Mine Uçar öğretmenimizi  tebrik ediyoruz ve destekleyen velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerimizin  gösterileri , yarışmaları , şiirleri ve şarkıları eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Ock

Tarsus'un sevilen Araştırmacı, Yazar ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Metin Özdamarlar okulumuz öğrencileri ile buluştu.

Ock

3. Sınıf öğrencileri Spor Taraması için Tarsus Spor Salonuna götürüldü.

Ock

Okul personelimize yönelik  yangına müdahale eğitimi  verildi.Okul personelimiz  bu eğitimi çok fayadalı buldu.

Ock

Atıktan  Sanata  isimli eTwinning projemizin okul panosu.Bu panoda projemiz kapsamında yaptığımız bazı çalışmaları  sergiledik.

Ara

Okulumuzun eTwining kapsamındaki Atıktan Sanata projemiz çalışmaları devam etmektedir

Ara

Okulumuz İngilizce öğretmeni Güvenç Kaya Mersin 2023 yılı eTwinning Okul Etiketi Başvuru Süreci bilgilendirme toplantısına katıldı.

Ara

Okulumuzda Mine UÇAR öğretmenimizin koordinesinde 'From Waste to Art' eTwinning projesi başlamıştır. Projede Türkiye'nin Samsun, İstanbul, Mersin, Şanlıurfa, Bartın, Bitlis ve Konya illerinden ve Romanya'nın Galati ilinden toplam 10 katılımcı bulunmaktadır.